lunes, 11 de abril de 2011

Maruja Torres i el llibre electrònic

4 comentarios:

Montse dijo...

Es molt bó!!
I tú que en penses del llibre electrònic?

Petonets!

Alejandro dijo...

Doncs tinc un llibre electrònic i la veritat que per a la gent que llegeix molt l'amortitzes en poc temps, per una banda tens un ventall de llibres molt gran que pots descarregar a la xarxa els llibres que estan a la venta si fa o no fa estan a la meitat de preu que el mateix llibre en format paper, pots posar-te la lletra del tamany que vulguis i, a més a més, no fa cap mal a la vista llegir en llibre electrònic.

A veure també no ens enganyem aquells llibres que vull per alguna rao, sentimental, etc. els compro en formar paper, el llibre electrònic no deixar de ser un sistema més per llegir (molt pràctic!) i crec que no substituirà el llibre convencional.

Petons,
V.

Montse dijo...

Tens tota la raó, com sempre, una cosa no treu l'altra i tots dos formats son vàlids.
Vaig preguntar-te per que ni ha gent que està en contra del llibre electrònic i jo penso que no, que es bo tindre la possibilitat de llegir de la manera que et sigui més còmoda, així que estic d'acord amb tu i no en tinc llibre electrònic, encara!
També quan va sortir la tele deien que era la fi del cinema, i ja veus... Ni ha gent en contra de les noves tecnologies només perquè no en saben de que es tracta.

Petons!

Alejandro dijo...

Això Montse és com quan van dir que amb l'ordinador no es tornaria a fer servir el paper! i ja veus que s'utilitza més que abans...

Doncs ja tardes en tenir un e-book, per cert, podries demanar un envolicat amb unes boniques roses que Sant Jordi és a prop...

Petons,
V.