lunes, 6 de diciembre de 2010

Marató 2010


La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de TV3 és un dels trets que converteix aquest programa en un esdeveniment únic, en una festa col•lectiva que transcendeix el plató televisiu.

Per cada nova edició de La Marató, la ciutadania pren la iniciativa en l'organització d'actes festius que tenen com a objectiu incrementar el marcador del programa. Són moltes les fórmules que les entitats ideen per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari. Així, trobem que en el miler d'activitats que s'organitzen cada any hi ha concerts, competicions esportives, festivals, caminades o dinars, per esmentar-ne alguns exemples. Però, més enllà dels diners recollits, les activitats populars converteixen el dia de La Marató en una festa fixa del calendari que caldrà marcar en vermell.

La Marató 2010

Si voleu organitzar una activitat popular en suport de La Marató 2010, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic activitatsperlamarato@ccma.cat, tot indicant-hi el nom de l'entitat i de la persona de contacte, el telèfon, la data de realització de l'activitat i la població.

http://www.tv3.cat/marato/

No hay comentarios: